• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Vad vill du läsa om?

 Inspirera mig!

Inspirera mig!

Jag har inte skrivit något på bloggen på ganska länge. Har ju fullt upp med både min databas KemikalieKollen och min app RekoKollen. Njae, RekoKollen har också fått stå till sidan faktiskt för arbetet med databasen tar just nu precis all min tid i anspråk. Men när den ligger ute för användning så räknar jag såklart med att kunna blogga lite igen. Arbetet med RekoKollen har också släpat efter så det måste jag också ta tag i känner jag. Men det ska bli kul 🙂

Hursomhelst så behöver jag input från dig som följer min blogg. Jag behöver få lite ny inspiration! Vad vill du läsa om framöver? Vad har jag inte tagit upp på bloggen? Kanske dags att kika på innehållet i någon produkt på ekohyllan? Eller vill du läsa om någon specifik kemikalie?

Min hjärna är just nu en aningens mosig, men jag tror att det reder sig så fort nervositeten för att släppa min databas har släppt lite och när stressen lättar en smula.

Det ska bli så skönt att få komma in i en bättre rytm och få lite mer omväxling i det jag gör - lite mer balans i vardagen. Så passa på att skriva en kommentar eller mejla mig om vad du önskar läsa om framöver 🙂

Vi hörs!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.