•  

    Tycker du om det du läser?

  • Bjud mig på en kopp kaffe

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka

Du är inbjuden till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka

Om ett par veckor är det dags för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka och där kan du lyssna på vad jag har att berätta om min resa och om det jag gör 💚

Men du får absolut inte missa alla andra som också är med i detta online-event!

Anmäl dig nu och få 100 kronor i rabatt på Livstidsbiljetten för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka (gäller både årets och förra årets nya utgåva) - använd koden SHHREKO100

1 biljett ger dig tillgång till alla 15+ föreläsningar om holistisk hudvård.

Med din biljett får du tillgång till fantastiska gåvor från de experter som medverkar, såsom speciella rabattkoder och olika resurser. Dessutom deltar du automatiskt i en utlottning och har chansen att vinna riktigt fina priser!

Länk till hela programmet och biljettköp finns här

Hudvårdsnörd? Eko-junkie? Missa inte Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 7-13 Nov! Sveriges första online event där 22 av landets främsta hudvårds- och livsstilsexperter kommer ihop sig och lär ut hur du kan få en frisk och balanserad hud på ett naturligt sätt.

Syftet med eventet är att stärka helhetstänket kring hudvård då hudhälsan påverkas av inte bara produkter utan också kost, livsstil, mental hälsa, vår omgivning etc. Målet är att du ska känna dig kunnig och stärkt kring dina personliga hudvårdsval.

Landets bästa terapeuter och utbildare samlas på Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka för att tillsammans öka kunskapen och stärka självkännedomen hos alla som är trötta på att känna sig hjälplösa, frustrerade och överväldigade över sin hud.

Några av expartnerna du kommer lära dig ifrån är Lena Losciale, Christine Sjögren, Johanna Bjurström, Lisa Tallroth, RekoKollen, Catherine Dichy, Sara Nomberg, Cecilia Dieden och många fler.

Om Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka
Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är ett 100% online baserat event - en ögonöppnande vecka fylld med expertintervjuer och föreläsningar från 15+ av Sveriges främsta experter inom holistisk hudvård och hälsa som lär ut hur vi kan ta hand om huden på ett helhetstänkande sätt.

Alltså inte enbart fokus på ekologiska produkter utan vikt läggs på att belysa hudens behov, uppbyggnad och funktioner samt allt som den påverkas av; kost, livsstil, produkter, mental hälsa, vår omgivning etc.

Eventet ska också belysa hållbarhets- och miljöaspekter av våra produktval och vanor. Hud. Kropp. Själ. Miljö.

Syftet är att stärka det holistiska, ekologiska hud- och egenvårdstänket, bygga självkompetens hos dig som tittare så att du känner att du bättre förstår dig på dina hälsoval.

Bakom Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka står Andrea Endres som är ekol. hudvårdsterapeut och kostrådgivare samt grundare av Skin Body Spirit Summit; den internationella motsvarigheten till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka.

Andrea började sin resa till naturlig hudvård 2004 efter att hon var åhörare på en föreläsning om tillsatser i kosten. Det nämndes också kort om miljöovänliga och skadliga ingredienser i kosmetika vilket först var en förfärlig insikt. Men den gjorde också att Andrea insåg att hon själv kunde bestämma vad hon ville stoppa i sig och smörja på – bara hon lärde sig mer om vad kroppen och huden mår bra av samt vilken påverkan råvaror och ingredienser har på den personliga-, globala och miljöhälsan.

Med Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka önskar Andrea att inte bara facilitera en föreläsning som har potentialen att förändra liv utan ett tiotal föreläsningar genom att samla Sveriges främsta experter inom holistisk hudvård och hälsa i ett och samma flerdagarsevent. Helt online är det också så att alla har en chans att ta del av dessa ögonöppnande kunskaper.

Stort tack till finaste Andrea på Holistisk hudvård för att du låter mig vara med och berätta om det jag gör ❤️

Tycker du om det du läser?
Då kan du
bjuda mig på en kopp kaffe
Vill du få tillgång till låsta artiklar som är fria från annonslänkar?
Då kan du skapa ett konto genom att bjuda mig på en kopp kaffe här
Annars läser du fortsatt allt annat helt gratis 🥰

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.