• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Solskyddsprodukter med fantastiskt innehåll

Solskyddsprodukter med fantastiskt innehåll

Tips på solskyddsprodukter

Nu är det sol och våren gör sitt intåg med stora kliv. Då tänker jag att det passar bra att berätta att jag alldeles nyss fick tips om solskyddsprodukter med ett fantastiskt innehåll. Förra året gjorde jag en liten jämförelse mellan olika solskyddskrämers innehåll och om du inte har läst den så kan du göra det här.

Du kanske är som de allra flesta och föredrar att använda solskyddsprodukter och det är absolut inget fel i det. Själv föredrar jag att inte göra det och mitt val blir istället skugga, keps, långärmat och brillor. Man är ju fri att göra precis vilket val man själv vill tänker jag. Fast om du har samma tänk som jag och helst vill undvika industriella "fusk"kemikalier när du köper sådana produkter så kan jag inte låta bli att nämna Suntribe's solskyddsprodukter.

Innehållet i Suntribe's produkter är ett av de bästa jag har sett - precis samma klass som solskyddsprodukterna från Wooden Spoon och Badger Balm som alla vet att jag redan vurmar för.

Innehållet då?

Suntribe SPF 30 Mineral Face Sunscreen:

Organic Coconut Oil, Organic Beeswax, Non-Nano Zinc Oxide

Suntribe Eco Body & Face Mineral Sunscreen – SPF 30:

Non-nano Zinc Oxide, Organic Sunflower Oil, Organic Cacao Seed Butter, Organic Shea Butter, Organic Coconut Oil, Organic Beeswax, Vitamin E

Det här är precis min typ av melodi. Bättre än så kan det ju knappast bli, tycker jag.

Vill du veta mer om mina tankar kring solskyddsprodukter kan du läsa mer här .

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar (c:a en tia) per månad.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.