• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Problem med webbsidan

Tekniska problem med webbsidan

Som ni kanske har märkt så är det problem med min blogg - loggan syns inte och all text går ihop. Om man som jag använder WordPress så måste man uppdatera med jämna mellanrum och när jag gjorde detta så blev det problem.

 

Jag har försökt ta reda på vari problemet ligger, men har inte fått svar från support ännu. Min förhoppning är att de svarar på mina frågor gällande de problem som har uppstått och att jag på så vis kan ställa allt tillrätta. Så jag inväntar svar några dagar till helt enkelt. Och om jag inte får några svar så måste jag försöka hitta ett nytt tema som jag kan använda. Då kommer jag vara tvungen att stänga ner bloggen några dagar tills jag har fått rätt på saker och ting.

 

Bortsett från dessa rent estetiska problem så är inga texter ändrade utan allt är precis som förut, även om det ser tråkigt ut. Men håll ut! Det kommer ju lösa sig på något vis 🙂

 

Vi hörs!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.