• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Nytt härligt ekoevenemang i Stockholm

Härligt ekoevenemang i Stockholm - Lär dig om hur du minskar kemikalierna i din vardag.

Inbjudan till härligt ekoevenemang i Stockholm!
Passa på att få din hudvårdsprodukt granskad!

På lördag den 4 mars är det dags för ett nytt fantastiskt ekoevenemang och den här gången är platsen butik EcoSthlm. Finfina erbjudanden står på dagordningen och 30 ekogoodiebags delas ut. Agnes på Darling Eco och Therese på EcoSTHLM bjuder på massor av ekokunskap och företag som Tigerflicka of Sweden, By Lelou, Poops och Keep Jar finns på plats.

Ett perfekt tillfälle för dig som är gravid eller för dig som är småbarnsförälder att lära dig om hur du minskar kemikalierna i din vardag.

Innan du beger dig hemifrån så kom ihåg att ta med en av dina ekologiska/naturliga hudvårdsprodukter så får du den granskad av mig. Då får du veta om innehållet stämmer med vad som utlovas på etiketten. Det blir spännande!

Plats: Butiken EcoSthlm som ligger i Skrapan (Stockholm)
Tid: 4 mars klockan 10-18.

Varmt välkommen!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.