• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Noterat på Ekohyllan – nu även på Instagram

Det satt långt inne men jag tänker att jag gör väl ett försök i alla fall 😊 Du som hellre använder Insta än fb kan nu också följa min blogg där ❤️

Noterat på Ekohyllan är min privata blogg där jag skriver om ekoindustrin och granskar innehållet i hudvårdsprodukter som marknadsförs som just naturliga eller ekologiska. Jag tycker att transparensen är dålig och min högsta önskan är en certifiering likt Äkta Vara (för livsmedel) för kroppsvårdsprodukter som marknadsförs som naturliga och ekologiska.

Varmt välkommen att följa min blogg här https://www.instagram.com/noteratpaekohyllan/

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.