• Become a Patron!

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis.

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Namnbyte på bloggen

dags för namnbyte på bloggenNamnbyte på bloggen

Under en längre tid har jag funderat på om jag skulle byta namn på min blogg och nu känner jag att tiden är inne för det. Just nu händer det saker i mitt liv som jag inte kan påverka och ett namnbyte är bara en av många pusselbitar som behövs för att få livshjulet att fungera. Nya namnet blir "Noterat på ekohyllan".

Att skriva om hur det fuskas kommer jag nog aldrig att sluta göra för jag tycker ju fortfarande att det är jätteviktigt att belysa detta, men jag behöver göra några små justeringar för att få lite "friare tyglar". Det jag försöker sträva efter nu är att släppa på alla "måsten". Ett par exempel på "måste"-grejer är produktgranskningar och faktiskt också helt vanliga blogginlägg - två saker som för mig tar enormt mycket tid då jag på grund av min personlighet gör saker och ting väldigt långsamt.

Många små förändringar sker alltså just nu i mitt liv och min förhoppning är att jag klarar av att anpassa det jag gör till den personlighet jag har. Jag känner alltså att jag vill ha lite mer svängrum; att jag vill kunna göra undantag i denna så smala nisch och att jag har ett behov av att kunna skriva ännu mer sporadiskt än vad jag redan gör. Autenticitet är viktigt för mig och jag vill därför ge mig själv tillåtelse att bygga upp även andra områden i mitt liv.

För mig är till och med detta enkla namnbyte en stor sak, men icke desto mindre är det som sagt en viktig pusselbit som eventuellt kan få mig att utvecklas mer på ett personligt plan. Så efter noggrant övervägande är ett namnbyte på bloggen helt rätt.

Min personlighet ifall någon undrar vad jag babblar om 😉 - Introvert (INFP) och högkänslig

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.