• Bli en Patreon

   

  Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

   

  Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Mest lästa blogginläggen senaste kvartalet

Mest lästa blogginläggen senaste kvartalet

Tiden springer iväg och det är redan juli 2020. Och det regnar och regnar mest hela tiden just nu. Jag tycker om när det regnar, inte minst för att jag vet hur stort behov naturen har av det. Men också för att det är så himla mysigt och krypa upp i soffhörnan med en bra bok. Fast läser gör jag ju varje kväll, för jag är ju en sån där boknörd som alltid måste läsa innan jag går och lägger mig, ha ha. Så därför kom jag att tänka på att det kanske är fler som är som jag, som gärna läser när det regnar och då tänkte jag att det kunde vara en bra idé och dela med mig av det som ni har läst mest av på min blogg det senaste kvartalet.

Mest läst det senaste kvartalet

 1. Vad är Olus Oil
 2. Oleokemikalier och "eko"grönmålning
 3. Kemiska solskyddsfilter
 4. Plast i naturlig hudvård
 5. Tensider i ekologiska schampon
 6. Tvål och såpa
 7. Medvetet fulspel eller ekologiskt certifieringsfusk?
 8. Solskyddskrämer – en liten jämförelse
 9. Fysikaliska solskyddsfilter
 10. Rituals hänvisar till sin FAQ och jag blir utan svar

Samtidigt vill jag passa på att också dela med mig av mina 10 senaste blogginlägg, så har ni som sitter uppkrupna i det där soffhörnet ännu mer att läsa, tänker jag 😉

Mina 10 senaste blogginlägg

 1. Kampanj! – 20 % rabatt på KemikalieKollen
 2. Rå och naturlig kemikalieblandning – eller?
 3. Nej, man luras faktiskt inte
 4. KemikalieKollen är lanserad
 5. Minimalistisk industrismörja
 6. Aloe vera – what?
 7. Storbolag och hydroponisk odling
 8. En ärligare etikett
 9. Indie's visar vägen!
 10. Ny naturlig deo från Singapore

Ha det så mysigt i regnet 🙂

Tjingeling!

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar (c:a en tia) per månad.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.