• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Granskat

Våga granska innehållet i ekoprodukter

Jag tycker att det är på tiden att vi börjar granska innehållet i produkter som marknadsförs som ekologiska och naturliga. Speciellt nu när storindustrin satsar på så kallade gröna och hållbara kemikalier och multinationella kosmetikaföretag "seglar på ekovågen". Själv blev jag riktigt rejält besviken när jag som nyföretagare upptäckte att produktinnehållet mer sällan än ofta stämde överens med mina förväntningar på vad en ekoprodukt skulle innehålla. Då, 2006 var utbudet på ekohyllan inte lika stort som idag men nu är det annorlunda - en tuffare marknad med skenande grönmålning. Och det är just på grund av det sistnämnda som jag granskar innehållet i ekoprodukter.

Andra granskar också

Jag är inte ensam om att granska produkter som marknadsförs som ekologiska eller naturliga. Läs mer under Andra granskar