• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

God Jul och Gott Nytt År

God Jul

 

God Jul & Gott Nytt År

Det var ett tag sedan sist, men nu ligger äntligen ett sprillans nytt avsnitt om extrakt uppe på sidan och jag hoppas att det ger dig som följer Noterat på Ekohyllan något läsvärt så här under julledigheten.

Jag önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.