•  

    Tycker du om det du läser?

  • Bjud mig på en kopp kaffe

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

Jag vill inte framstå som speciellt duktig men vill ändå ge mig själv en klapp på axeln (för vem ska annars göra det :-)) Så i år har jag faktiskt varit ute i god tid - igen. Jag har bakat både lussebullar och mjuk pepparkaka ett par veckor i förväg. Jag har till och med kunnat planera in en utflykt med sonen.

Så himla härligt att jag har klarat av att göra den här förändringen, för så här har det inte alltid varit i mitt liv. Det har varit ständigt kaos och allt har gjorts i sista minuten.

Men för att vara riktigt ärlig så har jag inte gjort något julgodis än, och det finns heller ingen direkt planering för detta inlagt i kalendern. Så suck, jag kanske inte är i mål riktigt än. Får jobba på detta till nästa jul 🙂 Men julgotter som jag redan har bestämt att jag ska göra är mina Romkulor. Älskar dessa små chokladdoppade godingar med mandelsmak och rom 🙂

Och så här i slutet av året måste jag ju förstås dela med mig av de 5 senaste artiklarna som jag hoppas kunna bringa nya insikter om hur det ser ut i ekosfären.

  1. Nya kemikalier på ekohyllan - Del 3
  2. Nothing - en illusion av ingenting
  3. Biotech är inte det enda valet
  4. Ecoestic - en grön dimridå
  5. Aer - minimalt med avfall i alla fall

Med detta önskar jag dig en riktigt God Jul och ett härligt Gott Nytt År!

/Carina

Tycker du om det du läser?
Då kan du
bjuda mig på en kopp kaffe
Vill du få tillgång till låsta artiklar som är fria från annonslänkar?
Då kan du skapa ett konto genom att bjuda mig på en kopp kaffe här
Annars läser du fortsatt allt annat helt gratis 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.