God Jul

God jul

Jag önskar alla er fantastiska människor som har valt att följa Fusket på Ekohyllan en riktigt mysig och skön julhelg! Ni är bästa julklappen man kan fåT Det är ju tack vare er som jag fortsätter skriva om de kemikaliekompositioner som vanligen skådas på baksidan av den där snygga ekoburken.
 
Men nu tar jag julledigt och laddar batterierna inför nästa år, då jag kommer göra fler granskningar och lägga upp nya sidor med nyttigheter om "eko"kemikalier.
 
Jag passar också på att önska er ett riktigt Gott Nytt och spännande år!

Tills vi hörs igen så finns det en hel del att läsa om på bloggen, men även på sidorna som handlar om märkningar och ekobranschen i det stora hela samt sidorna där jag har skrivit mer detaljerat om exempelvis tvål och tensider och lite mer specifikt om aminosyror, proteiner och peptider.

Nedanstående kan ju vara något att fundera över vid köp av produkter som är baserade på kemikalier, även om de har en given plats på ekohyllan.

Spårbarhet av kemikalier i ekologisk hudvård

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • Annons