• Bli en Patreon

     

    Om du vill bidra lite extra och bli en patreon så möjliggör du för mig att avsätta mer av min tid till att skriva om innehållet i produkter på ekohyllan. Annars läser du min blogg fortsatt helt gratis. 

     

    Patreon är den största plattformen för frivilliga betalningar av saker till framför allt kreatörer av olika slag. Du väljer själv vilken summa du vill bidra med, exempelvis 1 dollar i månaden och uppåt och du kan när som helst ändra summa eller avsluta.

Darling Eco + Noterat På Ekohyllan = en perfekt kombo!

Darling Eco

Det här året har varit lite galet faktiskt. Jag har jobbat fram en helt ny hemsida vilket har tagit en hel del kraft i anspråk. Faktum är att jag hade gått och funderat på detta ganska länge så det känns riktigt härligt att min nya hemsida/blogg äntligen är i hamn. En annan ganska galen sak, som jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig, var att jag blev kontaktad av Agnes, VD på Darling Eco, som undrade om jag var intresserad av ett samarbete oss emellan. Nåväl, jag tänkte därför berätta hur det gick till när vi körde igång vårt samarbete.

I juni 2015 fick jag en förfrågan från Agnes om jag skulle kunna tänka mig att vara behjälplig i ett projekt, vars syfte handlade om smarta ekologiska och giftfria paketlösningar anpassade efter gravida och småbarnsföräldrars behov. Jätteglad över förtroendet tog jag mig an det givna uppdraget som innebar granskning av produktinnehåll, vilket kan tyckas vara väldigt mycket mitt i prick. Projektidén var så briljant och med tanke på att fler och fler blir ekomedvetna, kändes det som en självklarhet att bidra med hjälp till ett kvalitativt produktsortiment. Och som Agnes själv uttryckte det – ”Det är verkligen en DJUNGEL”.

Från den dagen i juni har det varit många förvånade ”oj” och besvikna ”nej” när vi gemensamt har utforskat kemikaliernas värld, främst sådana som utgör innehållet i ekologiska produkter, men efter många prövningar och ett oändligt antal granskade innehållsförteckningar fattades så äntligen beslut om vilka produkter som skulle ingå i produktsortimentet. Jag blev glatt överraskad av Agnes genuina intresse för hur produkter i vår vardag påverkar vår hälsa, men även av hennes positiva inställning till att vi konsumenter, så länge vi ställer frågor, faktiskt kan bidra till förändringar.

De minuter som många gånger har blivit till timmar har jag med glädje lagt mitt fokus på djupdyk bortom etikettnamnen och jag känner mig övertygad om att det Agnes har skapat kommer att vara till stor hjälp för många. Jag ser fram emot en spännande resa tillsammans med Agnes och jag är fantastiskt glad över att få vara delaktig i hennes projekt, som visar vägen till hudvårdsprodukter med ett innehåll som bättre stämmer överens med begreppen ekologiskt och naturligt.

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.